Kate se konečně ulevilo: Takhle se na ní projevil odchod Meghan!

Vévodkyně Kate a Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 14:44 | Aktualizováno: 3. dubna 2020 9:01

Britská královská rodina se sice tváří tak, že ji odchod prince Harryho a vévodkyně Meghan mrzí, přinejmenším vévodkyni Kate se ale konečně ulevilo. Podle očitých svědků se to na ní projevilo prakticky ihned.

Včera definitivně opustili britskou královskou rodinu princ Harry a jeho žena Meghan. V uplynulých měsících se mnohokrát řešily komplikované vztahy tohoto páru s princem Williamem a jeho manželkou Kate. Právě té se prý hodně ulevilo.

Podle zdroje webu thesun.co.uk, který má k vévodkyni z Cambridge blízko, se po odchodu vévody a vévodkyně ze Sussexu viditelně zlepšila atmosféra. Projevilo se to v šatníku Kate, která nyní volí jednodušší modely.

„Kate cítí, že teď nemusí s nikým soupeřit. Vrátila se k o dost jednoduššímu stylu a je mnohem klidnější. Také nosí mnohem méně make-upu a vypadá opravdu šťastně,“ konstatuje zasvěcenec.

Zdroj tvrdí, že vévodkyně cítila, že ji Meghan v posledních dvou letech trochu zastínila a byla dokonce chvílemi populárnější. To už se ale bezpochyby změnilo, protože mnoho Britů viní Meghan z toho, že odloudila Harryho pryč.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)