Harry, Meghan, Madonna… Tohle si kvůli koronaviru vysloužily některé celebrity!

Vévodkyně Meghan a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 14:44

Zahraniční celebrity nakládají s časem v době koronavirové pandemie všelijak. Některé známé osobnosti si kvůli svému chování vysloužily zajímavé pojmenování. Patří mezi ně i princ Harry a vévodkyně Meghan.

Opatření zavedená kvůli šíření koronaviru se celosvětově výrazně dotkla celebrit, ať už jde o herce, zpěváky atd. V anglosaském světě již vzniklo přiléhavé označení pro známé osobnosti, které se v současné situaci začaly chovat podivně.

Kvůli názvu nemoci, kterou nový koronavirus vyvolává, se pro ně ve Velké Británii zažil termín „covidioti“. Novinář Piers Morgan podle webu thesun.co.uk sestavil žebříček 20 takových celebrit. Kdo se na jeho seznam dostal?

Morgan na něj zařadil např. americké zpěvačky Madonnu a Taylor Swiftovou, frontmana legendárních U2 Bono Voxe či herce Gwyneth Paltrowovou a Idrise Elbu, který dokonce před pár dny potvrdil, že se koronavirem nakazil.

Nebyl by to Morgan, kdyby v žebříčku chyběli princ Harry a jeho žena Meghan. Vévoda a vévodkyně Meghan to tentokrát schytali, protože v době, kdy se cestování omezuje, se přestěhovali z Kanady do Los Angeles.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Madonna Idris Elba