Koronavirem nakažený Tom Hanks: Už je zpátky v USA!

Tom Hanks s manželkou Ritou jsou v karanténě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 14:35

Tom Hanks strávil poslední týdny neplánovaně v Austrálii. Tamní pobyt se mu protáhl, protože se v zemi nakazil koronavirem. Přestože zatím neoznámil, že by se vyléčil, byl mu o víkendu umožněn návrat domů.

Jsou to už téměř tři týdny, co Tom Hanks oznámil, že on a jeho manželka Rita se v Austrálii nakazili koronavirem a trpí nemocí Covid-19. První dny léčby strávili v izolaci v nemocnici, pak se přesunuli do pronajatého domu. 

To už se pochopitelně cítili mnohem lépe. O uplynulém víkendu pak na sociální síti oznámili, že jim bylo umožněno, aby se vrátil do Severní Ameriky. Představitel Trosečníka či Forresta Gumpa to oznámil na twitteru.

„Nazdar, lidi. Už jsme doma a jako zbytek Ameriky zůstáváme v karanténě a držíme si odstup. Děkujeme všem v Austrálii, kdo se o nás starali. Jejich péče a rady umožnily náš návrat do USA. A děkujeme také všem, kteří nám popřáli. Rita a já si toho ceníme,“ napsal hollywoodský herec.

Hanks a jeho žena se vracejí do země, která se v posledních dnech stala co do počtu případů nejhůře zasaženou zemí. Infekce koronavirem už se v USA podle televize CNN potvrdila u více než 139.000 lidí, přes 2400 pozitivně testovaných pacientů už umřelo.

Témata: Tom Hanks