Trump se pustil do Harryho a Meghan: S tímhle nepočítejte!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. března 2020 22:22

Spojené státy nebudou platit za zajištění ochrany britského prince Harryho a jeho manželky Meghan. Na twitteru to dnes uvedl americký prezident Donald Trump. Harry a Meghan se na začátku letošního roku rozhodli opustit role předních členů královského dvora a začít více nezávislý život.

Nejprve pobývali částečně v Kanadě a částečně v Británii, nyní se ale podle informací médií přesunuli do Los Angeles, které je rodným městem bývalé herečky.

"Jsem velkým přítelem a obdivovatelem královny a Británie. Objevily se zprávy, že Harry a Meghan, kteří opustili království, budou nastálo bydlet v Kanadě. Nyní z Kanady odešli do Spojených států. USA ale nebudou platit za jejich ochranu. Oni musí platit!" napsal Trump na twitteru.

I am a great friend and admirer of the Queen & the United Kingdom. It was reported that Harry and Meghan, who left the Kingdom, would reside permanently in Canada. Now they have left Canada for the U.S. however, the U.S. will not pay for their security protection. They must pay!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 29, 2020

Vnuk královny Alžběty II. na počátku roku oznámil, že se s ženou vzdají role v královské rodině a začnou pracovat, aby získali finanční nezávislost. Od 1. dubna už nebudou pětatřicetiletý princ Harry a jeho o tři roky starší manželka mít kancelář v Buckinghamském paláci a s veřejností budou komunikovat prostřednictvím své charitativní organizace, kterou hodlají brzy představit.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Donald Trump