Přelétaví Harry a Meghan: STĚHOVÁNÍ v nejistých časech!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 13:10

Princ Harry a jeho žena Meghan si možná zase zadělali na kritiku kvůli cestování. V době, kdy ho většina lidí omezuje, se oni přestěhovali napříč Severní Amerikou. Kde se nově usadili?

Kvůli epidemii koronaviru lidé po celém světě omezují cestování, pro prince Harryho a jeho ženy Meghan to evidentně neplatí. Podle webu magazínu People pár opustil svůj kanadský azyl a přesunul se do kalifornského Los Angeles, rodného města vévodkyně. Údajně se tam kvůli obavám z nákazy zdržují na relativně odlehlém místě.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu už jistě vědí, že se koronavirem nakazil princ Charles, otec prince Harryho. Jak vás stars24.cz informoval, už předtím zveřejnili vzkaz adresovaný lidem po celém světě. 

„Jsou to nejisté časy. Teď, víc než kdy dřív, potřebujeme jeden druhého. Budeme s vámi sdílet informace a zdroje, které nám pomohou se zorientovat v nejisté době: zveřejníme jen ověřené informace a fakta od důvěryhodných expertů a budeme pracovat s organizacemi, které se starají o naše mentální a emoční zdraví,“ slibují princ a jeho žena.

Harry a Meghan dodali, že momentálně by všichni měli táhnout za jeden provaz. „Jsme v tom všichni společně a jako globální komunita se můžeme navzájem podporovat. Těšíme se, že s vámi budeme v následujících dnech a týdnech v kontaktu,“ uvedli.

Témata: Princ Harry Meghan Markle