Tom Hanks a spol. dostali zaplaceno za přiznání nákazy? Herec to rázně odmítl!

Tom Hanks s manželkou Ritou jsou v karanténě 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 20:20

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani celebritám, i když se kolem toho objevila na internetu zajímavá konspirační teorie. Slavným osobnostem prý za přiznání někdo platí. Co je na tom pravdy?

Smrtelně nebezpečným koronavirem už se nakazily i zahraniční filmové hvězdy. V Austrálii zjistili přítomnost viru u Toma Hankse a jeho manželky Rity, pozitivní test měla i někdejší Bond girl Olga Kurylenko, která už se ovšem dle svých slov vyléčila.

Jak vás stars24.cz informoval, nakazil se i britský herec Idris Elba, hvězda seriálu The Wire - Špína Baltimoru či filmů z komiksového světa společnosti Marvel. Teď se musel ohradit proti nesmyslným nařčením. Zpěvačka Cardi B vyjádřila přesvědčení, že celebritám někdo platí za to, aby přiznaly, že se nakazily.

„Tahle idea, že někomu, jako jsem já, zaplatili za to, aby řekl, že má koronavirus, je úplná kravina. Je to hloupost. Já a Sabrina říkáme, že jsme za to nic nedostali a ani nic nedostaneme,“ odvětil Elba dle webu pagesix.com.

Elba, který se objevil rovněž ve snímcích Americký gangster či RocknRolla, údajně nepociťuje žádné symptomy nemoci, nechal se však otestovat po zjištění, že nedávno přišel do kontaktu s nakaženým.

Témata: Idris Elba Tom Hanks