Oteklá Madonna vyděsila fanoušky: Nikdo nevnímal, co měla na srdci!

Madonna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 14:48

Madonna v poslední době ustoupila z výsluní, koncerty ve velkém rušila už předtím, než vypukla po celém světě epidemie koronaviru. Fanoušků má ale stále spoustu. V těchto dnech ale zpěvačka většinu z nich vyděsila svým vzhledem.

Madonna už od loňského podzimu rušila koncerty kvůli blíže nespecifikovaným zdravotním potížím. Fanoušci se ji nedočkali v portugalském Lisabonu, britském Londýně či amerických městech Boston a Miami.

Když se konečně dala dohromady, přišla epidemie koronaviru, která znemožnila konání dalších show. Dva březnové koncerty v Paříži odvolala královna popu kvůli tehdy platnému zákazu akcí nad 1000 osob na území Francie.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna), Bře 21, 2020 v 6:02 PDT

Také Madonna důsledně dodržuje karanténu, dokonce měla na srdci něco, co musela říct fanouškům. Lidé ale jejím slovům moc pozornosti nevěnovali, naopak si všímali toho, jak je zpěvačka po plastických operacích oteklá. 

„Na Covid-19 je důležité to, že je jedno, jak jste bohatí nebo slavní, zábavní nebo chytří, kde žijete, kolik vám je. Stírá rozdíly, a to, co je na této nemoci strašlivé, je také úžasné. Nutí nás být si rovni v mnoha ohledech,“ napsala Madonna na instagramu.

Témata: Madonna