Bond girl Kurylenko nakažená koronavirem: VYHRÁLA JSEM!

Olga Kurylenko se synem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 12:24

Ani celebrity nejsou imunní, novým koronavirem se nakazili Tom Hanks nebo Olga Kurylenko. Světoznámá herečka z bondovky teď oznámila fanouškům na sociální síti dobrou zprávu. Nemoc Covid-19 porazila!

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani známým osobnostem. V Londýně se nakazila herečka původem z Ukrajiny Olga Kurylenko, představitelka Bond girl z filmu Quantum of Solace z roku 2008. Testy u ní přítomnost viru potvrdily.

Filmová hvězda je pochopitelně musela podstoupit znovu, aby se zjistilo, jak na tom je. Fanoušky tak mohla potěšit dobrou zprávu. „Kompletně jsem se zotavila,“ oznámila na instagramu.

Následně zrekapitulovala průběh nemoci. „Týden jsem se cítila opravdu špatně a byla pořád v posteli, spala jsem, měla vysokou horečku a velké bolesti hlavy. Druhý týden horečka odezněla, ale objevil se lehký kašel, navíc jsem se cítila strašně unavená. Na jeho konci už jsem se ale cítila skvěle,“ popsala.

„Kašel je téměř úplně pryč, kašlu jen ráno, ale po zbytek dne už nikoliv. Mám se dobře. Teď si užívám čas, který může strávit se svým synem,“ svěřila se Kurylenko.

Témata: Olga Kurylenko