Shannen Doherty bojuje s rakovinou i koronavirem: Zůstaňte doma, sobci!

Shannen Doherty 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 16:16

Shannen Doherty bojuje s rakovinou prsu i novým koronavirem. Tím se naštěstí zatím nenakazila a doufá, že to bude platit i nadále. S hrůzou ale sleduje, co se děje kolem ní.

Shannen Dohertyová před několika týdny přiznala, že se jí vrátila rakovina prsu, kterou už jednou porazila. Teď navíc přišla koronavirová epidemie. Co štve hvězdu kultovního seriálu Beverly Hills 90210, je nezodpovědné chování Američanů.

„Tohle se právě děje. Tohle jsou lidé, kteří zrovna jedou do Malibu. Nejedou nakupovat. Jedou na pláže a procházky. Je tak těžké zůstat doma?“ zlobí se vážně nemocná herečka na instagramu na spoluobčany, kteří se pohybují na veřejnosti a rozhodně nedodržují doporučenou vzdálenost mezi sebou.

Ona sama se snaží jít příkladem. „Zůstávám doma pro nás pro všechny. Pro spolubojovníky s rakovinou, kteří bojují každý den. Pro mámu, pro manžela, pro rodinu. Pro přátele. Pro každého z vás,“ vzkazuje.

Shannen nezapomněla vyjádřit podporu i zdravotníkům v první linii či prodavačům v supermarketech. „Dělám to pro nás. Prosím, připojte se,“ dodává Dohertyová.

Témata: Shannen Doherty