Rytmus a Jasmina se uzavřeli před okolním světem: Nevychází z domu!

Rytmus s manželkou Jasminou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 12:45 | Aktualizováno: 16. března 2020 20:30

Radikálně řeší epidemii nového koronaviru i na Slovensku, kde evidují více než šest desítek nakažených. Kontaktu s některým z nich se chtějí za každou cenu vyhnout rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina. Sáhli proto k extrémnímu kroku.

Také u našich sousedů na Slovensku platí přísná opatření kvůli koronavirové nákaze. Od pondělí země na dva týdny uzavřela maloobchodní prodejny s výjimkou například prodeje potravin, lékáren či drogerií. Již dříve došlo k zákazu konání hromadných sportovních, kulturních či společenských akcí.

Kromě politiků se na spoluobčany snaží apelovat a jít příkladem i tamní celebrity. Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina si především přejí, aby nebyl viru vystaven jejich několikaměsíční syn Sanel. Jeho maminka tak dala jasně najevo, jak se bude pár v následujících dnech chovat.

„Ne že bych byla panikářka, ale na druhé straně se chci chovat zodpovědně. V situaci, ve které jsme se ocitli, jsem se rozhodla, že se budeme setkávat jen s uzavřeným okruhem přátel a jen doma,“ napsala na instagramu.

Na stejné sociální síti se na příznivce snaží působit i její manžel, jehož formace Kontrafakt musela přesunout několik koncertů na pozdější termíny. Rytmus si vystačí s jednoduchými, ale všeříkajícími vzkazy. „Zůstaňte doma,“ radí lidem.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič