Harry a Meghan v ohrožení? Únik choulostivých informací!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 10:21

Princ Harry a vévodkyně Meghan mají na svědomí další skandál. Ukazuje se, že vnuk královny nebyl dostatečně obezřetný při kontaktu s cizími lidmi. Unikly tak velice choulostivé informace.

Jak vás stars24.cz informoval, princ Harry řeší ve dnech, kdy se blíží oficiální datum jeho odchodu z britské královské rodiny, pořádný trapas. Nechtěně poskytl rozhovor dvěma ruským youtuberům, kteří se vydávali za aktivistku Gretu Thunbergovou a jejího otce.

Nejnovější detaily pak šokovaly celou Velkou Británii. Jak uvádí web listu The Sun, Rusové tvrdí, že žádný z princových poradců si neověřil, že jsou skutečně tím, za koho se vydávají. Harry jim údajně sám zavolal, aniž by před nimi skryl své telefonní číslo.

Právě tyto informace bezpečnostního charakteru vyděsili královské experty, kteří už prstem ukazují na viníky – jejich PR poradce z Hollywoodu. „Tohle je přesně ten důvod, proč jsme se obávali agentů z Los Angeles, kteří nerespektují královské procesy,“ nechal se slyšet jeden z nich.

Rusové princi oslovili emailem. „Jeho zaměstnanci mu ho museli přeposlat. Nejspíš ty emaily vidělo mnoho lidí, než je dostal. Byli jsme v šoku, když nám odpověděl. Nikdo si pořádně neověřil, kdo doopravdy jsme,“ řekl deníku Alexej Stoljarov.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)