Princ Harry naletěl: Tajemství jeho vztahu s rodinou je venku!

Princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 13:00

Princ Harry naletěl dvojici vtipálků, kteří se s ním spojili pod falešnou identitou a mimo jiné z něj vytáhli tajemství jeho nynějšího vztahu s britskou královskou rodinou. S manželkou Meghan ji v dubnu oficiálně opustí.

Princ Harry se v těchto dnech loučí se službou monarchii, ještě v barvách královské rodiny se ale postaral o pořádný trapas. Podle webu listu The Sun totiž nechtěně poskytl rozhovor dvěma ruským vtipálkům, kteří se považují za tzv. youtubery. Pánové se mu představili jako aktivistka Greta Thunbergová a její otec a nejspíš se nestačili divit tomu, co všechno jim vnuk britské panovnice prozradil.

Řeč pochopitelně přišla na odchod z rodiny, který oficiálně vejde v platnost v dubnu. „Jsme zcela odděleni od většiny královské rodiny. Tohle rozhodnutí jsme učinili, abychom ochránili svého syna,“ vysvětlil.

Vévoda ze Sussexu také nařkl své příbuzné, že toho o něm samotném možná zas až tolik nevědí. Nechal se totiž slyšet, že z něj vojenská služba udělala normálnějšího člověka, než si jeho rodina myslí. Také vyjádřil naději, že jejich rozhodnutí nebude nikdo zpochybňovat.

„Svatba s princem nebo princeznou není jen tak. Jsou to díly skládačky, které musíte dát dohromady. Rozhodnutí vzdát se našich titulů nebylo snadné, ale věřím, že bylo správné. Můžeme začít nový život a myslím, že ve světě se najde dost lidí, kteří naše rozhodnutí respektují,“ prohlásil princ Harry.

Témata: Princ Harry královská rodina (gbr)