Brade, nepokaz si to! Pitt naslouchá mamince, když jde o Jennifer Aniston?

Brad Pitt 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 15:04

Brad Pitt je maminčin mazánek? Na základě článku jednoho zahraničního magazínu by to tak mohlo vypadat. Údajně totiž naslouchá mamince, když jde o bývalou manželku Jennifer Anistonovou.

Opakovaně se v poslední době spekuluje, jestli Jennifer Anistonová a Brad Pitt po letech neobnovili svůj vztah. Bývalí manželé sice deklarují, že jsou z nich opět jen dobří přátelé, některá zahraniční média se ovšem snaží vytvořit dojem, že tvoří pár. Server Gossip Cop opět vyhmátl jedno periodikum, které o nich zveřejnilo nepravdivý článek.

Podle magazínu Heat měla čerstvého držitele Oscara varovat jeho maminka Jane, aby si to tentokrát s hvězdou kultovního seriálu Přátelé nepokazil. Údajně je totiž nadšená z toho, že to dali znovu dohromady.

„Je přesvědčená, že měli druhou šanci na společné štěstí vepsanou ve hvězdách. Bradovi to ale leze na nervy, protože je ještě brzy a s Jennifer je všechna ta pozornost stresuje. Navíc mu dávají nevyžádané rady jeho přátelé z Hollywoodu,“ prozradil anonymní zdroj magazínu.

Ačkoliv Pitt a Anistonová pár netvoří, řecký bratranec herečky se nedávno nechal slyšet, že by se mu líbilo, kdyby navázali tam, kde se před lety rozešli. O hercově rodině, včetně maminky Jane, navíc mluvil jako o „extrémně elegantních lidech“.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston