Vévodkyně Meghan: Bude OPĚT HVĚZDOU? Takhle si možná začne vydělávat!

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. března 2020 20:48

Vévodkyně Meghan se na rozdíl od řady přiženěných členů královské rodiny proslavila už dříve, než začala randit s princem Harrym. Na výslunní jí dostala její herecká kariéra, na níž musela kvůli nynějším povinnostem zapomenout. Znamená to ale, že si už nikdy v ničem nezahraje?

Ještě nedávno by se zdálo, že ano. Americká média spekulují nad tím, jestli Meghan ještě někdy spatří před kamerou jinak než jako členku královské rodiny. Talentovaná herečka se do natáčecího procesu už pravděpodobně nevrátí, především proto, že by na to neměla čas.

Kromě královských povinností ji totiž nyní zaměstnávala i výchova malého Archieho, a tak donedávna nebylo příliš pravděpodobné, že by si našla čas na konkurzy a natáčení. Navíc hrozilo, že by kvůli nim pravděpodobně musela létat do Ameriky, a pokud by se vrátila k natáčení, zřejmě tam i nějakou dobu bydlet.

Není však úplně vyloučeno, že se Meghan před kameru nikdy nevrátí. Server Daily Star s odkazem na zdroj v televizi NBC uvedl, že se dost možná opět ukáže v seriálu Kravaťáci. Pravděpodobně ne na nijak dlouho, možná si ale střihne nějakou menší roli.

Celé hypotéze nahrává i fakt, že Meghan se odstěhovala do zámoří, navíc se vzdala členství v královské rodině. To znamená, že si bude muset najít nový zdroj obživy, a právě herectví je věc, v níž si je jistá v kramflecích. Není proto vyloučeno, že se před kamerou v brzké době opět neobjeví.

Témata: Meghan Markle Princ Harry