Vévodkyně Meghan: SVATBA s Harrym KVŮLI DIANĚ!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. března 2020 19:14

Téměř dva roky jsou princ Harry a vévodkyně Meghan manželé, až nedávno ale vyšla najevo celá pravda o jejich vztahu. Američanka totiž prozradila šokující důvod sňatku. Diví se tomu obyčejní lidé, ale i členové královské rodiny.

Když si vévodkyně Meghan brala za muže prince Harryho, nikdo nepochyboval, že tak dělá z čisté lásky, jejímž důkazem je i letos narozený syn Archie. Touha stát se členkou britské královské rodiny se však v hlavě Američanky zakořenila daleko dříve a má to co do činění s maminkou jejího muže.

Po tragické pařížské autonehodě totiž následoval ostře sledovaný pohřeb princezny Diany, který neunikl ani pozornosti tehdy nezletilé Meghan Markleové. Už dříve přiznala, že u přenosu plakala, zároveň ale vyslovila přání stát se někým takovým, jako byla lidmi milovaná princezna.

Tenkrát také poprvé zaznamenala Harryho, jak celý smutný drží v ruce obálku s nápisem „maminka“. Královská rodina se následně stala terčem jejího zájmu, kamarádky neustále otravovala přáním, že chce být druhá Diana. Obdivovala na ní lidskost a charitativní činnost.

Právě v tom se Harry a Meghan snaží na zesnulou princeznu navázat, ač jejich obliba u Britů poslední dobou klesá, což se Dianě snad nikdy nestalo. Princ navíc vévodkyni varuje, ať se drží pevně na nohou, aby nedopadla stejně jako jeho maminka.

Témata: Meghan Markle Princ Harry