Britney Spears se nestačí divit: Syn se pustil do dědy a vyzradil mámino tajemství!

Britney Spears 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 15:00

Mezi členy rodiny Britney Spearsové evidentně nepanují moc dobré vztahy. Zpěvaččin nezletilý syn se na sociální síti pustil do maminčina otce. Kromě něj moc nepotěšil ani hudební fanoušky.

Britney Spearsová už moc nepoutá pozornost hudebními počiny, vzhledem ke své minulosti ale zůstává ostře sledovanou osobou. Zahraničím médiím proto neuniklo živé vysílání jejího teprve třináctiletého syna Jaydena na sociální síti. Chlapec v něm neudržel jazyk za zuby a pustil do světa několik zajímavých informací.

V první řadě nešetřil svého dědečka Jamieho Spearse, který je s krátkou pauzou už 10 let opatrovníkem jeho maminky. Klukovi se nejspíš jeho chování moc nezamlouvá. „Je to velkej hajzl, ať klidně chcípne,“ nechal se slyšet.

Jayden pak nepotěšil ani fanoušky hudebních počinů Britney. Nejprve prohlašoval, že o mámě řekne všechno, až bude mít 5 tisíc sledujících, i tak ale stihl jedno tajemství prozradit. „Nevím, broučku, možná s tím skončím,“ řekla mu prý maminka ohledně své hudební kariéry.

Živému vysílání svého syna naštěstí brzy učinil přítrž jeho otec Kevin Federline, který se navíc postaral o to, aby chlapcův účet už nebyl veřejně přístupný. Slibované pravdy o Britney Spearsové se tedy příznivci nedočkají.

Témata: Britney Spears