Meghan zpět v Británii: Hlasitý projev nespokojenosti!

Meghan Markle 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 13:03

Vévodkyně Meghan se tento týden vrátila do Velké Británie a lidé se hned dočkali hlasitého projevu nespokojenosti. Komu se nelíbilo, co se včera dělo v Londýně? Ona a Harry tam navštívili akci pro válečné veterány.

Vévodkyně Meghan se včera poprvé po několika týdnech objevila zpátky ve Velké Británii, aby na akcích doprovázela svého manžela, prince Harryho. Logicky se čekalo, jak budou lidé na přítomnost Američanky reagovat, zvlášť poté, co vyšlo najevo, že syna Archieho nechala v zámoří. Za to jí sepsul i bývalý mluvčí královny Alžběty Dickie Arbiter.

Pár zavítal na předávání cen fondu Endeavour pro nemocné a zraněné armádní veterány. Podle webu listu The Guardian se při příchodu schovávali pod deštníkem, kterým se sice uchránily před londýnským deštěm, nikoliv však před reakcemi přítomných lidí.

Očití svědci vypověděli, že většina lidí přišla vévodovi a vévodkyni ze Sussexu popřát hodně štěstí do nového života, který oficiálně začne 1. dubna, kdy Harry a Meghan přestanou plnit dosavadní funkce v rámci britské královské rodiny. Někdo v davu dal ovšem také hlasitě najevo svou nespokojenost s přítomností páru.

Princ, který v armádě také sloužil, pak na ceremoniálu pronesl zajímavá slova. „Mít možnost sloužit královně a zemi je něco, na co jsme všichni právem hrdí a co nás nikdy neopustí. Sloužíš jednou, sloužíš navždy,“ řekl Harry.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II.