Shannen Doherty bojuje se čtvrtým stádiem rakoviny: Přesto je šťastná!

Shannen Doherty 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 16:58

Shannen Dohertyové lékaři diagnostikovali poslední stádium rakoviny prsu, ona přesto nepřestává udivovat. Je totiž nadále pozitivní a šťastná, což dává na sociální síti jasně najevo.

Počátkem února oznámila hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 90210, představitelka Brendy Walshové Shannen Dohertyová, že má opět rakovinu prsu. Se zákeřnou nemocí bojovala už v letech 2015-2017, v rámci léčby prodělala operaci, při které jí lékaři odstranili jedno prso.

Ačkoliv je nemoc ve čtvrtém stádiu, oblíbená americká herečka se rozhodně nevzdává. Sílu jí dodávají rodinní příslušníci a přátelé, povzbudit se však umí i ona sama. Na sociální síti dala jasně najevo, že se z diagnózy nehroutí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ShannenDoherty (@theshando), Bře 3, 2020 v 9:29 PST

Na instagramovém profilu totiž sdílela dvě kreslené postavičky, které mezi sebou konverzují. „Kde si to našla? Hledám to celou věčnost,“ ptá se jedna z nich. „Sama jsem si to vyrobila,“ odpovídá druhá, která drží v rukou nádobu s nápisem „happiness“ neboli štěstí.

„Po roce vyrovnávání se s návratem rakoviny a dalšími stresy jsem zpátky. Zase o sebe pečuji a užívám si každý den. Není to vždy jednoduché. Mám dny, kdy jsem v depresi nebo strašně líná, ale s pomocí přátel jdu dál. Ale cítím se lépe,“ vzkázala Dohertyová před pár dny.

Témata: Shannen Doherty