Harry a Meghan pod palbou: Jde o Archieho a omluva neexistuje!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 12:32

Harryho a Meghan čekají poslední týdny v královské rodině, klid jim ale lidé nedopřejí ani na závěr. Člověk, který s monarchií prožil dlouhá léta, je kritizuje za rozhodnutí týkající se malého Archieho. Žádná omluva prý neexistuje!

Zatímco princ Harry je zpátky ve Velké Británii už několik dní, jeho žena Meghan za ním přilétá až dnes. K překvapení Britů s sebou ovšem nebere jejich syna Archieho, který zůstává v zámoří. Lidé mající blízko ke královské rodině rozhodnutí páru nechápou.

„Omlouvám se, ale neexistuje omluva pro to, že ho nevzali,“ řekl televizi Nine News Australia dlouholetý mluvčí královny Dickie Arbiter. Podle něj totiž příbuzní dlouho nedostanou další možnost ho vidět, protože Harry a Meghan se rozhodli pro život v Severní Americe.

Arbiter chápe, že existuje vysvětlení, proč malého chlapce nebrat. „Vždycky existuje výmluva, třeba, že je moc malý na létání. Ale miminka létají pořád, oni s ním letěli v říjnu do Jižní Afriky, takže si myslím, že ho měli vzít s sebou,“ konstatuje někdejší zaměstnanec Jejího veličenstva. Zároveň argumentuje vysokým věkem panovnice a jejího muže.

„Je to zlomyslné a také nedomyšlené, královně Alžbětě bude v dubnu 94, nebude tu s námi navěky. Princi Philipovi bude v červenci dokonce 99, ten už tu také dlouho nebude. Lidé v takovém věku chátrají, takže je velká škoda, že Archieho nevzali, aby ho praprarodiče mohli vidět,“ dodal Arbiter.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)