Katy Perry je TĚHOTNÁ! Inspirovala ji snad Ewa Farna?

Katy Perry je těhotná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 10:02 | Aktualizováno: 5. března 2020 21:04

Populární americká zpěvačka Katy Perry se těší na první děťátko, které čeká s hercem Orlandem Bloomem. Těhotenství oznámila způsobem, jaký v našich luzích a hájích použila její tuzemská kolegyně Ewa Farna.

Katy Perry oznámila videoklipem k nové písni Never Worn White šťastnou novinu. Oblíbená zpěvačka je v 35 letech poprvé těhotná, otcem dítěte je hollywoodský herec Orlando Bloom, který se v poslední době kvůli natáčení seriálu často vyskytuje v Česku. Z něj se stane dvojnásobný tatínek, jelikož má z předchozího manželství s Mirandou Kerrovou devítiletého syna Flynna.

Popová hvězda musela fanoušky po zveřejnění ujišťovat, že je těhotná i v reálném životě. „Je to zřejmě nejdéle udržované tajemství, které jsem kdy měla. Letos v létě se toho stane opravdu hodně – nejenže budu rodit, doslova, ale také budu obrazně řečeno plodit něco pro vás, na co dlouho čekáte,“ připomněla, že také chystá novou desku.

K těhotenství prozradila snad jen to, jak se jí změnily chutě. „Nikdy jsem nebyla na ostrá jídla, ale teď si s sebou doslova úplně všude nosím lahvičku s omáčkou Tabasco,“ prozradila rodačka z Kalifornie. Naopak teď prý vůbec nejí červené maso.

Perry se ohledně formy oznámení těhotenství možná inspirovala u české zpěvačky Ewy Farne, která o něm fanoušky informovala rovněž videoklipem. Její prvorozený syn Artur už za pár měsíců oslaví roční narozeniny.

Témata: Katy Perry Orlando Bloom