Daniel Craig naposledy jako James Bond? Premiéra se odkládá!

Daniel Craig v nové bondovce Není čas zemřít 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

4. března 2020 21:58

Poslední bondovka s Danielem Craigem v hlavní roli se nečekaně odkládá. Dnes to oznámila produkce legendárního akčního filmu. Čím tvůrci snímku překvapivé rozhodnutí odůvodnili?

Bond číslo 25, poslední s Danielem Craigem v hlavní roli agenta 007, měl dorazit do kin 10. dubna 2020. Premiéra se ovšem odkládá o několik měsíců. Může za to šíření infekce koronaviru ve světě.

Produkce původně plánovala uvést pětadvacátou bondovku do kin v dubnu, dnes ale na twitteru oznámila, že se tak stane až v listopadu. V Číně, v Japonsku a v Jižní Koreji byla kvůli koronaviru již dříve pozastavena propagační kampaň.

MGM, Universal and Bond producers, Michael G. Wilson and Barbara Broccoli, announced today that after careful consideration and thorough evaluation of the global theatrical marketplace, the release of NO TIME TO DIE will be postponed until November 2020. pic.twitter.com/a9h1RP5OKd

— James Bond (@007) March 4, 2020

V zákulisí filmového průmyslu se zároveň spekulovalo o možném odkladu premiéry, což dnes produkce potvrdila. Nový harmonogram počítá s tím, že do britských kin snímek vstoupí 12. listopadu a ve zbytku světa se tak stane 25. listopadu, napsala agentura AP.

Hlavní roli neohroženého agenta 007 v novém snímku režiséra Caryho Fukunagy naposledy ztvárnil britský herec Daniel Craig. Jeho úhlavního nepřítele si zahrál americký herec Rami Malek, držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody.

Témata: James Bond Daniel Craig