Meghan míří do Hollywoodu! Bude z ní superhrdinka!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 12:33

Superhrdinské filmy jsou v Hollywoodu jednoznačným hitem posledních let, což neuniklo ani vévodkyni Meghan,která měla jiné starosti. Od dubna si však mohou s Harrym dělat co chtějí. Zahraje si Američanka v komiksovém velkofilmu?

Princ Harry a jeho žena Meghan si právě odbývají poslední týdny jako členové britské královské rodiny. Pak nastanou strastiplné časy, kdy si na živobytí budou muset vydělávat sami. Vévodkyně ovládá herecké řemeslo, ke kterému se podle všeho hodlá vrátit. Podle britských médií instruovala svého agenta, aby jí našel roli v populárních superhrdinských filmech.

Její přání reflektuje i filmový publicista Stuart Heritage, který pro web renomovaného deníku The Guardian vytvořil seznam superhrdinek, které jsou volné a maminka malého Archieho by si je tím pádem mohla v Hollywoodu zahrát.

Nejvíc se podle něj nabízí Princess Projectra od vydavatelství DC Comics, která je mimochodem členkou královské rodiny a jejíž primární charakteristikou je touha po pomstě. Další možností je Roma, která dává nadpřirozené schopnosti postavě Kapitána Británie (Captain Britain) spadající pod konkurenční Marvel.

Podle Heritage jsou v nabídce ještě Big Barda, kterou přirovnává ke slabší Wonder Woman, Gamora a egyptoložka Isis, což je podle něj ale nejhorší nápad ze všech. Nezbývá než čekat, jestli se Meghan role superhrdinky dočká.

Témata: Meghan Markle