Aniston a Pitt opět spolu? Příbuzný Jennifer o budoucnosti hvězdného páru!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 14:24

Jennifer Anistonovou a Brada Pitta v poslední době často spojují články zahraničních médií, jako by se snažili dát je znovu dohromady. Příbuzný populární herečky teď o budoucnosti hvězdného páru promluvil. Jak to vidí?

V posledních měsících se často spekuluje o tom, jestli bývalí manželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt po letech neobnovili svůj vztah. Oba slavní herci deklarují, že jsou z nich opět jen dobří přátelé, což rozhodně neplatilo vždy. V rodině hvězdy seriálu Přátelé, která má příbuzné také v Řecku, na to mají svůj pohled.

Web foxnews.com kontaktoval jejího řeckého bratrance s dorazem, co by říkal na to, pokud by to dali znovu dohromady. „Líbilo by se mi to! Myslím, že se k sobě hodí,“ řekl a vzápětí dodal: „Slušelo jim to spolu, nemyslíte si?“

„Brad se mi líbil, když jsme se potkali,“ vzpomíná příbuzný Anistonové na svatbu páru, která se konala v roce 2000. O hercově rodině mluví jako o „extrémně elegantních lidech“. Veselka prý byla jedna velká party.

Bratranec se domnívá, že jeho sestřenice může mít s hollywoodským hercem budoucnost i dnes, protože jsou „oba starší a o životě se toho mnoho naučili“. Tak uvidíme, jestli tato slova na herecké hvězdy nějak zapůsobí.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston