Vévodkyně Meghan opět přišla na to, jak NAŠTVAT VŠECHNY! Ránu schytala královna i lidé!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. března 2020 9:46

Princ Harry spolu s manželkou Meghan plánují návštěvu Británie. Vévodkyně Meghan ale i tímto krokem dokázala vyjádřit vzdor proti královně Alžbětě II.

Jak uvádí portál The Sun, manželé plánují tento týden společnou návštěvu Anglie, jejich syn Archie s nimi ale nepoletí. Předpokládá se, že zůstane v Kanadě s chůvou a kamarádkou vévodkyně Meghan Jessciou Mulroney.

Královna Alžběta a její manžel Philip jsou ale údajně zklamáni, že vnoučka neuvidí. Chlapeček nebyl ve Velké Británii od minulého roku a podle informací médií se s rodinou setkal naposledy během focení novoročních přání na Instagram.

To, že Archie zůstane bez svých rodičů v Kanadě, dělá vrásky na čele hlavně ochrance. Toto rozhodnutí bude královský pár stát minimálně o 50 000 liber více. Osoba blízká královské rodině uvedla, že Meghanina londýnská jízda je jen "ztráta času, během kterého rostou náklady na péči a ochranu vévody a vévodkyně ze Sussexu mimo kontrolu".

Koncem února kanadská policie zveřejnila prohlášení, že když se manželé stanou nezávislými od královské rodiny, přestanou jim pomáhat s ochranou. Stát by se tak mělo 31. března 2020. šestičlenný tým, který se stará o bezpečnost manželů a jejich syna, stojí daňové poplatníky 600 000 liber. V částce jsou zahrnuty platy, přesčasy, příspěvky za cestu do zahraničí, důchody a také lety a ubytování. Pokud jsou manželé v zahraničí, nebo se rozdělí a synka nechají doma, jejich náklady se výrazně zvyšují.

Harry a Meghan se však domnívají, že mají zákonný nárok na celoroční policejní ochranu a zdá se, že si za ni neplánují platit. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry