Kdo za to vlastně může? Harry a Meghan zmátli experty!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. února 2020 10:42 | Aktualizováno: 28. února 2020 12:24

Britská vévodkyně Meghan nebyla v královské rodině dvakrát šťastná. Odborníci ale tápou proč. Někteří se domnívají, že vina padá na prince Harryho, který ji nedokázal vysvětlit, do čeho jde. Jiní experti ale tvrdí opak.

Vévodkyně Meghan si neodpustila nějaký ten přešlap na veřejnosti, královna Alžběta ji dokonce s jejím manželem Harrym, svým vnukem, kdysi pozvala na své letní sídlo Balmoral, aby jí poradila, jak se chovat lépe.

Američanka ale našla zastání u odborníka, který se děním v královské rodině zabývá už roky. Tim Ewart se domnívá, že Meghan měla mnohem těžší roli, než měla kdysi matka jejího muže.

"Když žila Diana, byli tu fotografové, kameramani, ale lidé neměli chytré telefony," připomněl expert zásadní generační rozdíl v pořadu Yahoo The Royal Box.

Nyní má každá osoba, kterou potká člen královské rodiny, chytrý telefon,“ upozorňuje Ewart na fakt, že každé vyřčené slovo může představovat problém, bez ohledu na to, zdali jsou u toho televizní kamery či fotoaparáty.

Odborník se nechal slyšet, že princ Harry nezvládl své ženě vysvětlit, jak intenzivní může život člena královské rodiny být. Vzápětí dodal, že jakýkoliv výraz, pohyb či komentář má potenciál se dostat na titulní strany britských médií.

Někteří odborníci si ale myslí opak a tvrdí, že Meghan věděla, do čeho šla. Novinář Bill Turnbull vidí problém posledních týdnů právě ve vévodkyni. "Co Meghan chce, to Meghan dostane," uvedl.

Královský životopisec Tom Bower dodal, že jednání Meghan je zákeřné. "Do královské rodiny se provdala nedávno, přesně znala podmínky a přesto chtěla vycouvat," dodal.

Témata: Meghan Markle