Sebrala mu ÚPLNĚ VŠE? Meghan připravila Harryho o přátele, byl to jen začátek!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. února 2020 16:34 | Aktualizováno: 28. února 2020 16:49

Svatba měla na prince Harryho mnohem větší dopad, než by se na první pohled mohlo zdát! Poté, co si vzal herečku Meghan Markle totiž přišel o velkou část svých přátel! A teď i o rodinu!

Královští experti opakovaně poukazují na to, že v některých kruzích není vévodkyně Meghan příliš oblíbená. Otevřeně se mluvilo třeba o tom, že ji nemohla vystát část královského personálu a že se o ní špitá, že je velmi obtížné s ní dobře vycházet!

Královská expertka Melanie Bromleyová také připomíná, že kvůli vztahu s Meghan a rozhodnutí oženit se a usadit se přišel princ o celou řadu přátel! Meghan je mu totiž celou dobu nablízku a Harryho život se díky ní dramaticky změnil!

Dříve byl Harry „pařmen“ a známá postava londýnské párty scény, takže si nenechal ujít jediný večírek. V tu dobu měl kolem sebe řadu přátel, kteří to táhli s ním. Jenže tyhle časy skončily.

A nejen ty. Poté, co královský pár oznámil stěhování z Británie a konec na předních pozicích v královské rodině, prakticky Harry přišel i o rodinu. A to pravděpodobně opět kvůli Meghan.

Ukazuje na to jejich vzbouření se proti královně, které nezůstalo bez odezvy. "Ohromující neúcta, kterou tito dva neustále prokazují královně, je pobuřující. Kdo si, do háje, myslí, že jsou?" vytočil se slavný novinář Piers Morgan.

Stejná názor zastává i královský životopisec Tom Bower, který v Good Morning Britain uvedl, že jejich slova jsou známkou neúcty vůči královně Alžbětě II. Domnívá se, že za ním stojí právě Meghan. "Toto prohlášení bylo ukázkou její zuřivosti," uvedl.

Novinář Bill Turnbull také vidí problém ve vévodkyni Meghan. "Co Meghan chce, to Meghan dostane," uvedl. Bower dodal, že jednání Meghan je zákeřné. "Do královské rodiny se provdala nedávno, přesně znala podmínky a přesto chtěla vycouvat," dodal.

Témata: Meghan Markle Princ Harry