Ben Affleck: Upřímně o alkoholismu a lítosti z rozvodu!

Ben Affleck 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 16:11

Mnohé filmové hvězdy se sice snaží jít příkladem ostatním lidem, Ben Aflleck ale přiznal něco, na co rozhodně nemůže být a také ani není hrdý. V rozhovoru pro renomovaný list upřímně promluvil o problémech s alkoholem i lítosti z rozvodu.

Benu Affleckovi se před pár lety začal hroutit svět. Dva roky nazpět to vyvrcholilo oznámením rozvodu s kolegyní Jennifer Garnerovou. Slavný hollywoodský herec se v nejnovějším rozhovoru pro New York Times prakticky označil za viníka. Tehdy totiž holdoval alkoholu.

Jeden z řady představitelů Batmana tvrdí, že poměrně dlouho dobou pil „relativně normálně“. „Pak jsem však v jednu chvíli začal pít víc. Bylo to v době, kdy jsme si v mnohém nerozuměli a mé manželství se postupně začalo rozpadat. To bylo asi v roce 2015, 2016,“ prozradil.

„Mé popíjení samozřejmě vyvolalo ještě víc dalších hádek a neshod s mou ženou. Nejvíc v životě lituji právě rozvodu. Stydím se za sebe. Hanba je opravdu jedovatá věc. Na ostudě není nic pozitivního. Člověk se dusí v odporném pocitu nízkého sebevědomí a sebenenávisti,“ konstatuje populární herec.

Affleck se nehodlá litovat, z chyb, které pojmenoval, se chce ovšem poučit. „Pro mě obzvlášť není vůbec zdravé se příliš zabývat chybami z minulosti a opětovně se svými prohrami bičovat. Udělal jsem v životě mnoho chyb a věcí, kterých lituji. Ale člověk se musí sebrat, poučit se z toho, naučit se něco nového a pokusit se jít dál,“ dodal.

Témata: Ben Affleck