Jennifer Aniston a Brad Pitt: PRAVDA o jejich manželství!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 14:24 | Aktualizováno: 27. února 2020 22:04

Už je to mnoho let, co se Jennifer Anistonová a Brad Pitt rozvedli. Až nyní prý hrozí, že vyjde najevo pravda o jejich manželství, kterou si obě hollywoodské hvězdy přály skrývat. Naštěstí se ukazuje, že je to celé trochu jinak.

Server Gossip Cop tento týden vyvrátil další fámu, která koluje po světě zásluhou senzacechtivých médií. Jejich oblíbeným terčem je v poslední době Jennifer Anistonová, často se opakuje především narativ ohledně údajného obnovení vztahu s bývalým manželem Bradem Pittem, který s ní figuruje i v nejnovějším lživém článku.

Stojí za ním magazín New Idea, který napsal, že poslední exmanžel hvězdy seriálu Přátelé Justin Theroux je rozčarovaný z toho, že to Jennifer a Brad dali znovu dohromady. Údajně měl začít psát knihu, ve které řekne všechno o vztahu s Anistonovou i jejím předchozím manželství s Pittem. Oba dva z toho teď mají vyšilovat a chtějí ho zastavit.

Redakce zmíněného webu kontaktovali lidi z okolí Therouxe, kteří vyloučili, že by psal knihu na toto téma. Článek výše uvedeného časopisu je tedy úplně smyšlený. Jeho autor navíc vycházel z toho, že Pitt a Anistonová tvoří pár, což podle všeho není pravda.

Gossip Cop se ve svém článku odvolává také na renomovaný magazín People, navíc Pitt nedávno jasně deklaroval, že momentálně o romantický vztah nestojí. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ řekl v rozhovoru pro New York Times.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston