Michael Jackson by byl hrdý: Děti krále popu dosáhly plnoletosti!

Paris Jackson se sourozenci 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 16:56

Zesnulý zpěvák Michael Jackson své potomky už přes 10 let pozoruje jen na dálku, určitě by byl ale hrdý na to, jak se k sobě chovají. Oba jeho synové oslavili v únoru narozeniny, ten nejmladší již také dosáhl plnoletosti.

Kolem jejich zesnulého tatínka je sice v posledních měsících opět pořádně rušno, děti Michaela Jacksona si z toho ovšem velkou hlavu nedělají. Naopak si užívají narozeniny, které během února oslavili oba jeho synové. Jediná dcera legendárního zpěváka Paris na brášky pochopitelně nezapomněla.

Nejprve přála staršímu z nich, se kterým sdílí maminku – zdravotní sestru Deborah Roweovou. „Nejlepší starší brácha a vzor, kterého si dívka může přát. Už víš všechno, co bych ti chtěla říct. Díky za to, že jsi moje dvojče a nejlepší kamarád. Budu tě milovat do té doby, než Slunce spolkne temnota,“ vzkázala mu.

Minulý týden pak jako poslední ze sourozenců Jacksonových dosáhl plnoletosti ten nejmladší, kterému se říká Blanket. Totožnost jeho matky nebyla dodnes odhalena.

„Můj malý bráška už je dospělý? Cože? Vždyť jsem mu vyměňovala plenky. Ušli jsme dlouhou cestu… Jsem hrdá na to, jak laskavý, inteligentní a milý mladý muž se z něj stal. Má rád soukromí, takže to je všechno, co řeknu. Všechno nejlepší, malý brácho,“ popřála mu Paris.

Témata: Paris Jackson Michael Jackson