Elton John poprvé po kolapsu promluvil k fanouškům! Prozradil, jak mu je!

Elton John 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. února 2020 16:26

Britský zpěvák Elton John byl před týdnem donucen přerušit svůj koncert na Novém Zélandu poté, co na stadionu v Aucklandu přišel o hlas. Slavného zpěváka tehdy museli dokonce odvést z pódia. Jak se mu daří dnes?

Elton John vypadal, že propukne v pláč, když se opřel o své piano a potřásl hlavou. Když následně za pomoci několika asistentů opatrně odešel z pódia, jeho fanoušci ho zahrnuli obrovským potleskem.

Zpěvák trpěl lehčí formou zápalu plic, který v angličtině nese název walking pneumonia, tedy zápal plic, při němž se chodí. Jeho příznaky nebývají tak dramatické, připomínají spíše lehký zánět průdušek. Jde hlavně o kašel, bolest na hrudi, bolest v krku a bolest hlavy.

Lékaři zpěváka kontrolovali i během koncertu. Navzdory svému onemocnění Elton John zpočátku zazpíval množství svých hitů včetně písně Candle in the Wind. Když se ale pokusil zazpívat píseň Daniel, jeho hlas selhal a své vystoupení nedokončil.

Dnes už se mu naštěstí daří dobře. "Drásalo mě, že jsem musel přeplánovat své poslední dva koncerty na Novém Zélandu. Děkuji mým fanouškům za veškerou vaši podporu minulý týden. Zoufale se omlouvám za nepříjemnosti, ale musel jsem upřednostnit své zdraví," napsal na Instagram.

Následně poděkoval i fanouškům z Austrálie, kde odehrál další koncert. "Melbourne, tvoje láska a energie byly po náročném týdnu ten nejlepší lék. Postavil jsi mě na nohy, děkuji!" uvedl zpěvák, který už se cítí opět fit.

Témata: Elton John