Harrison Ford prozradil recept na šťastné manželství! Muži nebudou nadšení!

Harrison Ford 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. února 2020 9:59

Harrison Ford (77) se do paměti mnoha lidí vryl například jako představitel Indiana Jonese. Na kontě ale má mnohem víc rolí, z nichž celá řada je skutečně akční. Zajímavé je, že doma se mění na krotkého a poslušného manžela.

Harrison Ford a Calista Flockhart patří mezi celebrity, které si své soukromí dost hlídají. Na sociálních sítích nejsou aktivní, vyhýbají se společenským akcím a také s médii komunikují jen občas.

Ford ale nyní poskytl rozhovor magazínu Parade. Na přetřes přišlo i 10. výročí sňatku s o 22 let mladší herečkou. Dvojice je spolu zhruba 18 let.

Na otázku, jaký je jejich recept na šťastný vztah, má Ford jednoduchou odpověď. "Nic neříkejte. Jen přikyvujte hlavou," uvedl slavný herec. Dodal, že s manželkou tráví dost času společně.

Vztah s Harrisonem Fordem si v minulosti pochvalovala i sama Calista. "Harrison a já se spolu hodně smějeme. A humor je pro nás velmi důležitý," prozradila dříve v rozhovoru pro Closer Weekly.

I ona tehdy komentovala 22letý věkový rozdíl, který je dělí. "Občas se cítím být mnohem starší než Harrison," uvedla slavná herečka.

Témata: Harrison Ford