Shannen Doherty tušila, co přijde: Půl roku stará slova vás překvapí!

Shannen Doherty 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 15:20

Shannen Dohertyová před pár týdny oznámila, že má opět rakovinu. Už před půl rokem ale v jednom rozhovoru mluvila takovým způsobem, jako by minimálně něco tušila. Co přesně tehdy seriálová hvězda řekla?

Na začátku února potvrdila Shannen Dohertyová, že se jí vrátila rakovina. Zákeřnou nemoc už lékaři hvězdě seriálu Beverly Hills 90210 diagnostikovali v roce 2015. Tenkrát podstoupila operaci, při které jí odstranili jedno prso, a nemoc ustoupila. Ona jako by však již loni v létě tušila, že ji čeká další boj.

V srpnu 2019 poskytla otevřený rozhovor magazínu People, kde pronesla následující slova. „Nad rakovinou nemá člověk nikdy stoprocentně vyhráno. Neberu to tak, že bych nemoc porazila. Jsem šťastná za každý další den, kdy tu mohu být, vážím si každé minuty svého života,“ řekla dle webu people.com.

Americká herečka tehdy přiznala, že se těžko vyrovnává s následky nemoci. Očekávání příbuzných a přátel se podle jejích slov míjejí s realitou. Lidské tělo už se podle její zkušenosti nepodaří dát po náročné léčbě do původního stavu.

„Když se dokážete po chemoterapiích dát znovu jakž takž dohromady a dorostou vám vlasy, okolí je přesvědčeno o tom, že jste zase v pořádku a fyzicky jste na tom jako před propuknutím nemoci. Pravda je však taková, že pokud si vaše tělo projde něčím tak náročným, jako je boj s touto nemocí, nikdy už nebude stoprocentně v takové formě jako kdysi,“ dodala Dohertyová.

Témata: Shannen Doherty