Odpadlíci Harry a Meghan: ÚTOK na královskou rodinu!

Princ William 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 12:36

Ještě několik týdnů budou princ Harry a vévodkyně Meghan oficiálně členy královské rodiny, přesto už neváhají na příbuzné útočit. Média ve Velké Británii už dokonce mluví o válce. Oběti budou prý na obou stranách.

Páteční prohlášení prince Harryho a jeho ženy Meghan k budoucímu uspořádaní vztahů mezi párem a královskou rodinou je ve Velké Británii nadále předmětem debat. Někteří experti tvrdí, že odhalilo, jak moc je pár nespokojený s tím, jak megxit dopadl. Do budoucna to prý může vést k dalším problémům.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou v posledních dnech opět terčem kritiky, pohled poddaných na celou situaci je zřejmý. Zatímco královna Alžběta se podle nich snaží situaci zklidnit, Harry a Meghan vše zbytečně vyhrocují. Vědomi jsou si toho i v královském paláci.

„Bylo to jejich rozhodnutí a rodina se jen snaží udělat to nejlepší, aby jim to usnadnila. Oběti jsou nevyhnutelně nutné na obou stranách a ‚Sussexové‛ by měli být v této věci velkorysejší. Útoky z ústraní nepomáhají nikomu,“ konstatuje zdroj webu dailymail.co.uk.

Buckinghamský palác k současné roztržce nepublikoval žádný komentář, rodina se prý nechce zbytečně nechat zatáhnout do slovní války s Harrym a jeho manželkou. Všechny změny týkající se jejich odchodu vejdou v platnost 1. dubna.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)