To je fáro! Jamie Foxx, přítel Katie Holmes, koupil tento klenot

Jamie Foxx 5

Autor: Dita Svobodová, stars24.cz

20. ledna 2018 13:10

Herec Jamie Foxx (50) si koupil nového mazlíka na čtyřech kolech. Je jím tento luxusní vůz Rezvani Tank, jehož cena začíná na 155 000 dolarů.

Rezvani Tank je terénní monstrum s osmiválcem SRT o výkonu 500 koní.

Rezvani Motors Tank však není žádné armádní pásové vozidlo, ale extrémně schopný vůz schopný překonat i ten nejtěžší terén, které by vám zároveň mělo poskytovat komfortní jízdu po silnicích. Tomu byl ostatně přizpůsoben i jeho design, který zahrnuje řadu ostrých linií, malá okna v "military" stylu, přídavné světlomety, zvýšený podvozek a také drsná off-roadová kola pro maximální trakci mimo zpevněné komunikace.

Na rozdíl od exteriéru, interiér působí poměrně civilizovaně. V útulně vypadající kabině nalezneme kožené sedačky pro celkem pět osob, moderní infotainment systém umístěný uprostřed palubní desky a nechybí ani klimatizace.  Zvláštností vozu jsou tzv. "sebevražedné dveře", tedy dveře s panty vzadu, které se otevírají proti směru jízdy. Právě díky nim budou mít zadní cestující mnohem snazší přístup do vozu.

Jamie Foxx už několik let randí s herečkou Katie Holmes (39). Ta byla v letech 2006 až 2012 manželkou Toma Cruise (55), s nímž má dceru Suri Cruise.

Témata: Jamie Foxx Katie Holmes