Chudý příbuzný Michael Douglas? Táta Kirk (†103) se na něj vykašlal!

Michael Douglas, rodným jménem Michael Issurovič Děmskij, je americký herec a producent, syn amerického herce Kirka Douglase a manžel herečky Catherine Zeta-Jonesové. Jedná se o držitele dvou ocenění Oscar, tří Zlatých Glóbů, přestižní divadelní ceny Tony a mnoha dalších ocenění. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 10:02

Bude to brát osobně? Michael Douglas v těchto dnech zjistil, že zesnulý tatínek Kirk, který se dožil úctyhodného věku 103 let, na něj v závěti nemyslel. Komu legendární herec všechno odkázal?

Jak vás stars24.cz informoval, počátkem února zemřel legendární herec Kirk Douglas, který se dožil neuvěřitelných 103 let. Měl tedy dostatek času na to, aby si rozmyslel, komu v závěti odkáže svůj majetek, jehož hodnota se odhadovala na 80 milionů dolarů, což v přepočtu dělá asi 1,85 miliardy korun.

Držitel Oscara za celoživotní dílo se podle informací webu pagesix.com zachoval opravdu šlechetně. Jmění totiž věnoval na charitu, např. dětské nemocnici v Los Angeles či na stipendia pro sociálně slabé studenty univerzity St. Lawrence.

Největší díl peněz pak věnoval vlastní charitativní organizaci The Douglas Foundation, kterou se stále žijící manželkou Anne založil již v roce 1964, tedy před dlouhými 56 lety. Najevo to vyšlo o uplynulém víkendu, konkrétně v neděli.

Nejslavnější syn zesnulé hollywoodské legendy Michael Douglas podle všeho z dědictví nic nedostane, nejspíš ho to ale nijak zvlášť nemrzí. Zahraniční média odhadují, že s manželkou Catherine Zeta-Jones kumulují bohatství v hodnotě 300 milionů dolarů.

Témata: Michael Douglas Kirk Douglas