Vážně nemocný Ozzy Osbourne: Špatnou zprávu střídá dobrá!

Ozzy Osbourne 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 20:30

Ozzy Osbourne fanoušky v poslední době zásobuje spíš špatnými zprávami. Nejprve přiznal, že má nevyléčitelnou nemoc, pak zrušil část koncertní šňůry. Až teď udělal lidem konečně i radost.

Ozzy Osbourne před časem oznámil, že trpí Parkinsonovou chorobou. Jelikož ve Spojených státech již vyčerpal všechny možnosti léčby, rozhodl se vyhledat specialistu ve Švýcarsku. Pro fanoušky z toho ovšem vyplynula špatná zpráva.

Jak vás stars24.cz informoval, slavný rocker jim s předstihem ohlásil, že ze zdravotních důvodů ruší svoje turné po severní Americe plánované na květen až červenec. Oznámení o rušení koncertů se podle všeho netýká jeho podzimního turné po Evropě, v rámci něhož má zpěvák vystoupit i v listopadu v Praze.

Špatnou zprávu ale tento týden vystřídala jedna dobrá. Bývalý frontman legendární kapely Black Sabbath v pátek po letech vydal nové sólové album pojmenované Ordinary Man neboli Obyčejný muž. 

Osbourne si na novou desku pozval řadu hvězdných hostů. Jak informovala CNN, na seznamu písní jsou skladby, které vznikly ve spolupráci s Eltonem Johnem či kytaristou legendárních Guns N' Roses Slashem. 

Témata: ozzy osbourne