Jennifer Aniston se dočkala: O návratu Přátel se jednalo tvrdě!

Courteney Cox, Jennifer Aniston a Lisa Kudrow 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 12:53

Jennifer Anistonová asi ze všech nejaktivněji podporovala nyní už potvrzený návrat seriálu Přátelé na televizní obrazovky. Jednání ale byla tvrdá. Chvíli to dokonce vypadalo, že právě kvůli ní celý projekt ztroskotá.

Byla to Jennifer Anistonová, kdo spustil šílenství kolem možného návratu kultovního sitcomu Přátelé na televizní obrazovky. V říjnu zavítala do populární americké talk show Ellen, kde přiznala, že s kolegy ze sitcomu na něčem společně pracují. 

„Jestli to bude pokračování? To ne. Byli bychom rádi, kdyby se něco udělalo, ale sami zatím nevíme, co by to mělo být. Takže něco zkoušíme, na něčem pracujeme,“ tvrdila tehdy s odůvodněním, že motivací ke společné práci je jim nejspíš i jistá nostalgie. Před časem to ale vypadala, že právě kvůli ní všechno padne.

Web radaronline.com přišel s informací, že bývalá manželka Brada Pitta nevychází s tvůrkyní sitcomu Martou Kauffmanovou. Ve sporu šlo o peníze. Courteney Coxová ze sebe udělala mírotvůrce, který chtěl zařídit, aby obě dámy našly společnou řeč. To se evidentně podařilo.

Jak vás stars24.cz informoval, v pátek potvrdily zainteresované osoby, že vznikne nový ‘speciál’ seriálu Přátelé. Na sociální síti to fanouškům oznámila i Jennifer. „Děje se to,“ napsala k fotografii s pěticí kolegů.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé