Rozčilená Knechtová po fámě o těhotenství: Jasný vzkaz!

Katarína Knechtová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 9:37

Fáma o těhotenství Kataríny Knechtové, na které se podílela ona sama, dál hýbe Slovenskem. Oblíbená zpěvačka na sociální síti zareagovala na vlnu útoků na svou osobu. Co lidem vzkázala?

Velkým tématem posledních dní je údajné těhotenství Kataríny Knechtové. Šílenství spustila fotografie, která působila dojmem, že jí na ní roste bříško. Známá Slovenka se ale brzy ohradila se slovy, že dítě nečeká. Vlně negativních reakcí fanoušků se ovšem nevyhnula. I proto nejspíš měla potřebu se ke kauze ještě jednou vrátit.

Na sociální síti lidem vzkázala, že se nenechá urážet. „Fotka s břichem a jedním hashtagem ‘takoví jsme’ přece neznamená, že jsem v jiném stavu! Ode mě tato informace nepadla ani jednou!“ rozčílila se oblíbená zpěvačka.

„Napsali jste, že jsem si urobila trapné promo… To promo jste mi urobili vy… Za to bych vám vlastně měla poděkovat. Vám všem přeji jen pokoj do vašich nešťastných duší. Klidně si vypněte sledování tohoto profilu,“ vzkázala někdejší porotkyně SuperStar. 

Na závěr dala fanouškům i všem ostatním lidem jasně najevo, že její instagramový profil je prakticky výhradně jen o jedné věci. „Vidíme a slyšíme se brzy. Bude to o muzice, jako vždy,“ dodala Knechtová. 

Témata: Katarína Knechtová