Harry už mu nestojí za návštěvu? Princ William se tím nijak netají!

Princ William s mladším bratrem Harrym 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 16:06 | Aktualizováno: 22. února 2020 22:00

Není žádným tajemstvím, že vztahy princů Harryho a Williama jsou v poslední době poměrně napjaté. Odchod mladšího z nich situaci rozhodně nevylepšil. Budoucí král se s mladším sourozencem vidět nechce.

Poté, co princ Harry odešel z aktivní služby, ponechal si roli hlavního organizátora charitativní soutěže Invictus Games invalidních válečných veteránů, která mu zůstane i po 1. dubnu, kdy definitivně vejde v platnost rozhodnutí jeho a manželky Meghan opustit řady pracujících členů britské královské rodiny.

Hry Invictus se uskuteční letos v květnu a podle informací webu thesun.co.uk na nich nebude chybět ani Harryho žena, která si prý uvědomuje, jak je důležité mu stát po boku. Naopak účast prince Williama a vévodkyně Kate je prakticky vyloučená. Jde o další důkaz sporů obou bratrů?

Harry před časem přiznal určité napětí ve vztahu s bratrem. Tentokrát je ale vysvětlení jiné. Dle zmíněného serveru se s Williamovou návštěvou nepočítalo už v době, kdy odchod Harryho a Meghan z řad královské rodiny ještě nebyl tématem.

„Není pravděpodobné, že by se s Kate této události jakkoliv zúčastnili. Nejde ale o žádnou odplatu. Královská rodina dál podporuje Harryho a jeho práci pro Invictus. Je to úžasná událost,“ prozradil zdroj z královské rodiny.

Témata: Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)