Michael Jackson žije? Před cestou do Prahy ho posílali na testy DNA!

Sergio Cortés 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 16:58

Člověk, který dal fanouškům krále popu Michaela Jacksona naději, že je stále naživu, míří do Prahy. Dvojník legendárního zpěváka v květnu přijede do Česka a vystoupí tu s velkolepou show.

Od smrti legendárního Michaela Jacksona loni uplynulo už 10 let, fanoušků má ovšem po celém světě stále dost. Jak vás stars24.cz informoval, loni způsobilo senzaci video zveřejněné na sociální síti Twitter.

Jistý Sergio Cortés začal být díky němu považován za skutečného Michaela Jacksona. Někteří lidé jej dokonce žádali, aby podstoupil testy DNA a všem dokázal, že opravdu není legendou populární hudby. To ještě netušili, že Cortés se živí jako Jacksonův imitátor již několik let a letos se chystá do Prahy.

Dvojník krále popu, u kterého zaráží nejen fyzická podoba s „originálem“, ale i podobné hlasy, přiveze do Česka svou velkolepou show 19. května, kdy vystoupí ve Foru Karlín. Stane se tak téměř čtvrtstoletí poté, co opravdový Michael Jackson koncertoval na Letné.

„Michael byl populární na celém světě a vím, že měl a stále má velkou fanouškovskou základnu i v České republice. Věřím, že mu všichni společně vzdáme v Praze hold. Už se toho nemůžu dočkat,“ prohlásil Cortés podle webu super.cz.

Témata: Sergio Cortés Michael Jackson