Nešťastníci Harry a Meghan zase mění plány! Budou někdy spokojení?

Princ Harry a vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 14:24

Čím dál víc to působí dojmem, že princ Harry a vévodkyně Meghan odchod z řad britské královské rodiny úplně nedomysleli. Vnuk královny s manželkou totiž údajně zase mění plány. Co mají za lubem tentokrát?

Princ Harry a jeho žena Meghan se po opuštění Velké Británie a svého venkovského sídla Frogmore Cottage, na jehož renovaci utratily miliony od daňových poplatníků, usadili v Kanadě. Zatím však není vůbec jasné, zdali tam chtějí zůstat natrvalo. Podle spekulací se porozhlížejí po jiném místě v Severní Americe.

Nejčastěji se skloňuje kalifornské Los Angeles. Podle webu thesun.co.uk mají vévoda a vévodkyně ze Sussexu v hledáčku sídlo v Malibu, jehož součástí je mimo jiné bazén, tenisový kurt a pět ložnic. Cena údajně činí 7 milionů dolarů (cca 162 milionů korun).

Harry a Meghan by se v takovém případě usadili v těsném sousedství hollywoodských hvězd, jako jsou Robert Downey Jr nebo Mel Gibson. Média měla ostatně přivést na stopu Caitlyn Jennerová, která ve čtvrti také bydlí.

Slavná americká celebrita, která v roce 2015 podstoupila operativní změnu pohlaví to dle serveru potvrdila v pořadu Loose Women. „Byl to pro mě velký šok, ale nejspíš toho měli dost. Dobře pro ně, uvidíme, jak se jim povede. Slyšela jsem, že hledají dům v Malibu. Museli to mít těžké, ale teď si zaslouží být šťastní,“ řekla Jennerová.

Témata: Princ Harry Meghan Markle