Meghan, podívej se cos provedla! Lidmi zmítají bouřlivé emoce!

Vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. února 2020 10:58

Vévodkyně Meghan se nadále ocitá pod palbou veřejnosti. Aktuální kroky, které s princem Harrym podnikají, jsou totiž podle mnoha lidí jejím "výmyslem".

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan se po týdnech domlouvání a příprav vzdají svých královských povinností k 31. březnu. Na konci března tak veškeré jejich závazky skončí.

Harry a Meghan přitom oznámili už 8. ledna, že mají v úmyslu vzdát se "role předních členů královské rodiny". Původně plánovali žít střídavě v Británii a v Kanadě a chtěli některé své povinnosti dále vykonávat.

Buckinghamský palác ale na konci ledna sdělil, že Harry a Meghan nebudou plnit žádné pracovní povinnosti plynoucí z příslušnosti ke královské rodině a nebudou placeni z veřejných prostředků.

Princ později přiznal, že je z toho smutný. A díky tomu se mnoho lidí domnívá, že vše ve skutečnosti zosnovala sama Meghan a Harry se jí jen musel podřídit.

To sice nelze potvrdit ani vyvrátit, jisté ale je, že od 1. dubna přijdou téměř o vše. Nebudou mít kancelář v Buckinghamském paláci ani královskou značku a musí opět do práce. S veřejností pak budou komunikovat pouze prostřednictvím své charitativní organizace, kterou hodlají brzy představit.

Témata: Meghan Markle Princ Harry