Katarína Knechtová popřela radostnou novinu: DÍTĚ NEBUDE!

Katarína Knechtová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 11:16

Včera zaplavila internet zpráva, že slovenská zpěvačka Katarína Knechtová je těhotná. Informace ale žila svým životem jen několik hodin, než se hudebnice k celé záležitosti vyjádřila. Fanoušky dost zklamala.

Jak vás stars24.cz včera informoval, všechno nasvědčovalo tomu, že populární slovenská zpěvačka Katarína Knechtová je těhotná. Na svém instagramovém profilu totiž sdílela podezřele vyhlížející fotografii, na které se rýsovalo rostoucí bříško. O den později ale všechno uvedla na pravou míru.

„Ani ve snu by mě nenapadlo, že vyhodím foto a spustí se lavina, vlastně šílenství,“ napsala včera pozdě večer na sociální síti. Všechno je prý úplně jinak. „Dítě nečekám. Čekám ale na tři důležité věci, které se mě v nejbližší době bytostně týkají, a věřím, že toho budete všichni součástí,“ vysvětlila.

Fanouškům se pochopitelně omluvila za to, že je snímek zmátla. „Mrzí mě to jen kvůli lidem, kteří mi to přáli a těšili se, ale i kvůli těm, kteří mi to nepřejí a vlastně mi nepřejí nic,“ konstatovala někdejší porotkyně SuperStar.

Lidem pak ještě začala promlouvat do duše. „Chci touto skutečností poukázat na jednu velmi důležitou věc. Všichni se stáváme povrchními, nejdeme do hloubky, konzumujeme, soudíme… Neumíme se zorientovat, neumíme správně definovat, co je pravda a co jen manipulace,“ dodala Knechtová.

Témata: Katarína Knechtová