Harry a Meghan mají trable: Královna jim kazí kšefty!

Královna Alžběta, vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 11:59

Princ Harry a vévodkyně Meghan mají trable s vyděláváním peněz a může za to královna Alžběta. Panovnice totiž vnukovi a jeho manželce dala jeden velmi zajímavý zákaz. Jak to pár vyřeší?

Princ Harry a jeho žena Meghan se několik týdnů nazpět rozhodli opustit královskou rodinu a na živobytí si vydělávat sami. Používat k tomu chtěli také značku Sussex Royal, pod kterou se doposud skrývají např. na Instagramu. Podle nejnovějších informací jim to však královna Alžběta zatrhla.

„Bylo to z mnoha důvodů nevyhnutelné, zvlášť když vezmeme v potaz jejich rozhodnutí odstoupit z rolí. Přesto to pro ně musí být rána, protože do značky Sussex Royal investovali prakticky všechno,“ konstatuje informovaný zdroj webu dailymail.co.uk.

Panovnice prý nemohla udělat nic jiného. „Královna neměla na vybranou. Jejich plán být ‚napůl‛ pracujícími členy rodiny nikdy neměl šanci na úspěch. Pokud se teď porozhlížejí po uplatnění v komerční sféře, tak se jednoduše nemohou vydávat a prodávat jako členové královské rodiny,“ dodal zasvěcenec.

Harry a Meghan přesto nemusí zoufat. Třeba zakladatel serveru TMZ Harvey Levin se nechal slyšet, že jsou neuvěřitelně prodejní. Dokonce si myslí, že se z nich stanou miliardáři. Akorát se to nejspíš stane pod jinou značkou.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)