Meghan a Harry: Experti jim vlezli až do hlavy! A tohle zjistili!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. února 2020 11:38

Je nepopíratelné, že britská vévodkyně Meghan má na prince Harryho velký vliv. Britové se ale neshodnou na tom, jestli pozitivní nebo negativní. Obě strany totiž mají docela pádné argumenty. Jisté je, že britský vévoda už není takový, jako býval.

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou častým terčem zájmu fanoušků i médií. Podle mnohých přinesla vévodkyně do královské rodiny čerstvý vítr, jiní zase tvrdí, že narušila její zaběhnuté pořádky.

Expertka na královskou rodinu Christine Rossová měla obavy. "Upřímně jsem si myslela, že se Harrymu nepoddá," nechala se slyšet podle britského Expressu. 

"Trochu jsem se domnívala, že je příliš dobrá – ne až tak moc, ale myslela jsem si, že bude vzdorovat a říkat: ‚Jako členka královské rodiny nemohu dělat, co jsem chtěla‛," konstatuje Rossová. A jak se ukázalo, měla pravdu. Meghan pozici v královské rodině neustála.

Dominantní Meghan má podle Jo Hemmingsové, odbornice na vztahy, i na Harryho silný vliv. Svého manžela mění! Behaviorální psycholožka tvrdí, že vévodkyně ze Sussex už prince Harryho donutila přestat kouřit, navíc už nechodí na párty a zkoušel i jógu.

Expertka na seznamování také dodává, že i když se tento královský pár nemusí zdát tak „vhodný“ jako Kate a William, zdá se, že mezi nimi panuje větší vášeň. 

Je proto otázkou, z jaké úhlu pohledu se na celou věc dívat. Je opravdu Harry po boku Meghan lepším člověkem? Nebo je to jen pozlátko a on sám je uvnitř utrápený?

Témata: Meghan Markle Princ Harry