Zemřela hvězda seriálu Sex ve městě: Hrála nepostradatelnou Magdu!

Lynn Cohenová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 10:01

Tvůrci a herci z oblíbeného seriálu Sex ve městě oplakávají zesnulou kolegyni. Ve věku 86 let zemřel během právě uplynulého týdne herečka Lynn Cohenová, která si zahrála jednu z menších rolí.

Sex ve městě patří společně s legendárními Přáteli ke kultovním seriálům z přelomu tisíciletí. Jeho hlavními hvězdami byli pochopitelně čtyři nejlepší kamarádky, které společně zkoumaly své sexuální a partnerské zážitky. Upoutat pozornost se ovšem podařilo i některým hercům v menších rolích.

Mezi takové patřila herečka Lynn Cohenová, která v seriálu ztvárnila Magdu, chůvu a pomocnici Mirandy. Nešlo o nikterak velkou roli, Lynn strávila před kamerou i na obrazovce velmi málo času, přesto se do mysli televizních diváků zapsala především díky této postavě.

Další roli už bohužel nepřidá. V pátek byla zveřejněna smutná zpráva o jejím úmrtí, kterou potvrdil její mluvčí. Cohenové bylo 86 let. Informace pochopitelně zasáhla i kolegy ze zmiňovaného seriálu, kteří vyjadřovali upřímnou soustrast.

„Krásná Lynn Cohenová, Mirandina nepostradatelná Magda. Naše drahá kolegyně. Talent, půvab, inspirace… Odpočívej v pokoji,“ napsala na svém instagramovém profilu největší hvězdu show Sarah Jessica Parkerová, která ztvárnila hlavní postavu Carrie Bradshawovou.

Témata: Lynn Cohen seriál Sex ve městě úmrtí