ŠOK! Princ Harry měl bokovku, o víkendu spáchala sebevraždu!

Princ Harry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2020 17:24 | Aktualizováno: 19. února 2020 22:37

Kolem prince Harryho se v posledních týdnech pořád něco děje. O víkendu se k němu z Velké Británie dostala smutná zpráva. Zemřela žena, která sama sebe označovala za jeho bokovku.

Bezstarostné chvíle s manželkou v Kanadě jsou u konce. Princ Harry se dozvěděl o smrti ženy, která o sobě tvrdila, že je jeho bokovka. Caroline Flacková (†40) o uplynulém víkendu spáchala sebevraždu. 

Moderátorku populární reality show Love Island našli mrtvou v sobotu v jejím londýnském bytě. K tragédii došlo podle webu dailymail.co.uk poté, co se dozvěděla, že bude muset opět k soudu kvůli údajnému útoku na svého milence. 

Podle blízkých bojovala Caroline s psychickými problémy a užívala léky proti depresi. Jde už o třetí sebevraždu osoby spojené se zmíněným televizním pořadem za zhruba rok a půl. Diváci teď stanici ITV žádají, aby ji přestala vysílat. 

Caroline se s Harrym poznala v roce 2009, vztahu se ovšem zalekla poté, co o něm informovala média. „Už jsem nebyla ta Caroline Flacková - moderátorka, ale Caroline Flacková, Harryho bokovka,“ vysvětlila ve své knize. 

Témata: Princ Harry Caroline Flack