Kletba jménem Meghan! Vévodkyni ostře odsoudila blízká osoba!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2020 14:17

Vévodkyni Meghan nemohou přijít na jméno příbuzní jejího muže i členové její vlastní biologické rodiny. Po čase se opět připomněl její nevlastní bratr, kterému prý sestra pokazila život.

Meghan Markleové se během několika let podařilo rozložit hned dvě rodiny. V poslední době se řeší hlavně její a Harryho odchod z řad britské královské rodiny, ona však zavrhla i velkou část té biologické. Občas se některý z jejích členů ozve a ostře jí vyčiní. 

„Spojení s Meghan mě téměř zničilo. Jsem bezdomovec a mohl bych pod mostem prosit o peníze. Máma mi naštěstí pomohla,“ řekl tentokrát britskému webu thesun.co.uk nevlastní bratr vévodkyně Thomas Markle, jehož život je prý od chvíle, co to dala dohromady s Harrym, noční můrou. 

Thomas tvrdí, že ho Meghan v podstatě proklela. Když viděla, co se děje s její rodinou, měla prý pomáhat hlavně příbuzným. „Dělá se mi zle, když slyším, že ona a Harry pomáhají zase nějaké další charitě,“ dodal Markle. 

Vliv Meghan těžce koušou i členové britské královské rodiny, kteří mají dojem, že prince připravila o všechno, na čem mu záleželo. Přerušil kontakt s rodinou a přáteli, přišel o svůj životní styl a nikdy si už neoblékne armádní uniformu.

Témata: Thomas Markle mladší Meghan Markle královská rodina (gbr)