Jasmina Alagič je k smíchu? Zohyzdila si Instagram, teď i obličej! Lidé nechápavě kroutí hlavou!

Jasmina Alagič 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. února 2020 16:20

Se slovenskou moderátorkou Jasminou Alagič to jde o desíti k pěti. Nejen, že svůj instagramový účet proměnila v reklamní výlohu, ale nechala si navíc napíchat obličej. A výsledek jí ke kráse rozhodně nepřidal, naopak.

Zatímco řada celebrit využívá svůj Instagram k tomu, aby se více přiblížili lidem, v případě Jasminy platí pravý opak. Její profil se stal přehlídkou reklam, a teď i napíchaných rtů.

Téměř každý druhý příspěvek se totiž tváří, jakože je focen z lásky k fanouškům, ve skutečnosti se za ním ale skrývá neoznačená reklamní kampaň. A i ta byla posledních dnech zasažena velkou změnou.

Jasmina si totiž nechala napíchat rty. A jak poukázal jeden z fanoušků, vypadá teď jako ptakopysk. "Ty rty jsou moc, předtím si byla hezčí, sorry," napsal jiný fanoušek. "Měla jsi tak krásné rty. Škoda posledních vpichů," uvedla další.

Jiný fanoušek jí vzkázal, aby si oholila vousy. A další se spokojili jen s jednoslovným komentářem typu "hrozné". "Proč má mladá žena potřebu ničit si tvář?" ptají se pro změnu někteří. 

Témata: Jasmina Alagič