Princ Harry je na dně: Meghan ho připravila o VŠECHNO DŮLEŽITÉ!

Princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 14:54 | Aktualizováno: 16. února 2020 11:12

Co by kvůli manželce neudělal? Brity nepřestává fascinovat, jak Američanka Meghan změnila jejich milovaného prince Harryho. Pro nejnovější kroky páru mají ve Velké Británii jasné vysvětlení.

Princ Harry s manželkou Meghan – alespoň podle britských médií – poslali do Velké Británie další důležitou zprávu. Jak už vás stars24.cz informoval, nechali zavřít svou kancelář v Buckinghamském paláci a poslali tak na dlažbu možná až 15 lidí. Zdroje ze zákulisí královské rodiny naznačují, jaká atmosféra teď v jejím rámci panuje.

V palácích prý panuje přesvědčení, že vnuk královny ztrácí nad situací kontrolu. „Dvořané se domnívají, že nejde jen o znamení toho, že se odstřihávají od Británie, ale že se Meghan chopila moci,“ píše web dailymail.co.uk.

„Zhruba za měsíc toho Harry ztratil strašně moc. Přerušil kontakt s rodinou a přáteli, přišel o svůj životní styl. Už nikdy si neoblékne armádní uniformu, které si tak vážil. Zpřetrháním vazeb se svým londýnským sekretariátem navíc účinně přerušil své královské konexe,“ dodal zdroj serveru.

Cena za klid pro manželku Meghan a malého Archieho je evidentně vysoká. Harry nechal ve své rodné vlasti všechno ostatní, na čem mu záleželo. Uvidíme, jak bude pár zvládat novou životní kapitolu v Severní Americe.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)